Olen jo pari viikkoa heräänyt keskellä yötä hirveään vessahätään. koko virtsarakko tuntuu olevan krampissa (ja yleensä en edes pääse heti vessaan, vaan pitää odottaa taaperon nukahtamista ensin). Kova pissahätä on aikaisemmin aiheuttanut supistuksia loppuraskaudesta, mutta tällainen on aivan uutta. Nyt vasta (olen  Hämeestä kotoisin) tajusin, että kysehän voi olla myös tulehduksesta, jippii.

Seuraava ultra on vasta kahden viikon päästä ja sitä ennen en mene kyllä mihinkään julkiseen terveydenhuollon yksikköön kertomaan, että minulla taitaa olla pissatulehdus, tarttisin raskaanaolevalle sopivat lääkkeet.

No, täytyy nyt seurailla (seurauksiahan voi olla keskenmenosta kohtutulehdukseen ja munuaistulehdukseen, olisin sitten melkein sukua julkkikselle, Anne hedmanillahan oli munuaistulehdus). Kaapista löytyy karpalomehua (oli hyvää ainakin estolääkityksenä silloin, kun jouduin kierteeseen), ja muutenkin pitää panostaa juomiseen. On ollut sen verran alavireinen olo, että alan jo epäillä nestevajetta.

Alavireisyyttä saattaapi aiheuttaa kyllä noi lukuisat kuolemantapauksetkin, mitä mun tietoon on nyt kertarysäyksellä tullut.