Tänään poikkesin työmatkan varrella Ideaparkissa, tuossa ostoshelvettien esikartanossa (siellä ei ole ihmisiä, siksi se ei ole oikea ostoshelvetti). Mutta siis, siellä on Eurokangas, ja Ideaparkin Eurokankaassa myydään ainakin tuo yksi pakka loppuun BrPUL-kangasta. Tosin vain valkoista yksiväristä (myyjä kertoi kaihoten kuulleensa asiakkailta, että sitä saa kuulemma netistä värillisenä ja jopa kuviollisena...), mutta se nyt sopii mulle sekin. Ostin sitä metrin, siitä saa tehtyä aika monta vaippaa, ja jos tekee vain nb-kokoisia, niin saa tehtyä tosi monta vaippaa.
Ja ajattelin ihan itselle tehdä, tai siis tälle pienelle, joka toivottavasti syntyy kakkimaan vaippoihinsa ensi maaliskuussa.

Yritin ihan tosissani keksiä vaikka minkälaisia tekosyitä ihan vain ohimennen mennä Eurokankaaseen, mutta lopulta totesin, että se PULin ostaminen on mulle nyt tärkeintä.

Kotona ei juuri olla tästä odotuksesta puhuttu. No, eipä olla puhuttu juuri mistään muustakaan, kun me puolisot näemme toisiamme ehkä viisi minuuttia vuorokaudessa ja sekin niin, että toinen unenpöpperössä köpöttelee vessaan kesken unien. Kivaa tämä vuorotyö ja perhe-elämän yhteensovittaminen.