Olen taas saanut otselleni vakituiset vapaa-ajanviettotavan, kun ravaan harva se viikko tuolla äitiyspolilla. Nythän kyse oli van siitä viimeksi pois jääneestä lääkärikäynnistä (tätä käyntiä ei edes veloitettu!)
Olipa nuori lääkärinainen, tunsinpa oloni ikivanhaksi... Ihan mukava, ei sillä.

Lähinnä käynti keskittyi siihen, että mitä ongelmia on aikaisemmin ollut. Synnytystapana on automaattisesti sektio (sopii juur hyvin tällaiselle neula-, lääkäri- ja etenkin sairaalakammosta kärsivälle), ajankohtaa sitten katsellaan myöhemmin, jos on ajankohtaista.
Pikaisesti kurkattiin ultralla, että vauva on elossa (potki siellä ja sydän jumputti pontevasti - no, niin pontevasti kuin perhosen siipi...)
Otin sitten mukaani Predo (vai Prego?) kyselytutkimuksen paperit. En nyt oikein jaksa uskoa, että olisin suuressa riskissä saada raskausmyrkytyksen, kun viidessä aiemmassa ei ole ollut eikä mieskään ole vaihtunut. Minä nyt vaan tykkään vastata kyselyihin... Ja sain oikein hienon raskauspäiväkirja, pitäisiköhän se joskus kopioida muistoksi, jos siihen pääsee kirjoittamaan.

Ai niin, lääkäri kysyi, että onko tarkoitus vielä lisää lapsia hankkia. Vastasin, että tarkoitus on, ettei nyt päätetä lopullista lapsilukua, vaan että tulevaisuudessakin olisi mahdollista vielä harkita asiaa.Lääkäri hymyili vinosti. No, mitäpä hän tietää...

Villasukasta ehti valmistua varsi odotellessa.